oktober 14, 2014

E-K Ungdomsutvalg starter opp igjen

Etter en periode hvor det har vært lite og ingen aktivitet i Ekofisk-Komiteen sitt ungdomsutvalg starter dette nå opp igjen.

Målet er å bygge opp kompetanse om fagforeningsarbeid blant våre yngste medlemmer, samt å fremme kunnskap om retningslinjer og rettigheter. Ungdomsutvalget skal også være en støttespiller for lærlinger og unge medlemmer av Ekofisk-Komiteen. Det skal være en trygghet å vite at vi spiller på lag, og at ingen spørsmål er dumme. Spørsmål om lønn, permisjon, sykemelding, skiftrotasjon rettigheter i forbindelse med fagprøve eller annet. Det kan ikke understrekes godt nok; du kan spørre om alt!

Årets høydepunkt for ungdomsutvalgene nærmer seg dette året, og vi håper at så mange som mulig kan delta på IndustriEnergi sin ungdomskonferanse 21.-23. november i Oslo. IndustriEnergi dekker utgifter til reise og opphold. Ved å være med på arrangementet i Oslo vil man møte andre unge og engasjerte mennesker og få stor innsikt i hvordan industrien og fagforeningene er bygd opp.

Det tas sikte på å avholde et årsmøte i ungdomsutvalget rundt årskiftet for å få på plass et valgt styre.

Kunne du tenke deg å være med i utvalget og/eller delta på IndustriEnergis ungdomskonferanse ta gjerne kontakt med fungerende leder av ungdomsutvalget, Ola Wetteland, på telefon 917 53 283 eller mail olawetteland@hotmail.com

Siste saker