mai 5, 2017

Landsmøte i Industri Energi 2017

Ekofisk-Komiteen hadde 9 delegater til stede på landsmøtet i Industri Energi i Oslo 28 – 30 mai 2017. Av disse 9 var 7 delegater basert på medlemstall, mens Rolf Bolstad og Eirik Birkeland møtte pga sine verv i henholdsvis forbundsstyre og landsstyre.

Landsmøtet valgte ny ledelse i forbundet. Fra Ekofisk-Komiteen gikk Rolf Bolstad ut av forbundsstyret (Rolf har sittet i forbundsstyre i 2 perioder), mens vår leder, Eirik Birkeland, ble valgt inn i forbundsstyret. Nestleder i Ekofisk-Komiteen, Geir Terje Stengårdsbakken, ble valgt inn i landsstyret. Eirik er også valgt til å være en av Industri Energis delegater på LO kongressen som finner sted i Oslo neste uke (uke 19).

Landsmøtet valgte også ny leder av forbundet. Fagforeningskjempen Leif Sande har vært leder av Nopef som i 2006 ble til Industri Energi i 17 år, før dette var han nestleder av Nopef i 15 år. Leif har representert Industri Energi på en glimrende måte, og han har oppnådd mye. Han har vært både en klartalende og samlende leder. Et enstemmig landsmøte valgte Frode Alfheim til ny leder i Industri Energi. Frode har vært nestleder i Industri Energi siden 2010. Frode har også en bred erfaring fra både industrien og fagbevegelsen. Frode er en verdig arvtaker som Ekofisk-Komiteen ser frem til å samarbeide med i årene som kommer.

Landsmøtet var både travelt og interessant. Forslagene til landsmøtet og talene på landsmøtet viser at vi har mange dyktige og engasjerte tillitsvalgte i forbundet vårt. Ekofisk-Komiteen styret er stolte av å være en del av Industri Energi.

Siste saker