mai 3, 2024

Lønnsforhandlinger med Offshore Norge neste uke

Mandag og tirsdag neste uke er det satt opp lønnsforhandlinger mellom Industri Energi & FLT og Offshore Norge for reforhandling av Operatøravtalen. Leder og nestleder i Ekofisk-Komiteen, Eirik Birkeland og Trond T. Haugbjørg, er en del av forbundets forhandlingsdelegasjon. 

Operatøravtalen (timelønnede) forhandles sammen med Borebedriftsavtalen og Forpleiningsavtalen, forhandlingene omtales derfor som OBF forhandlingene. OBF forhandlingene finner sted mandag 6. mai og tirsdag 7. mai

Den andre tariffavtalen vi har med ConocoPhillips, Bransjeavtalen (individuelt avlønnede), forhandles med samme motpart 28. mai og 29. mai.

Hvis vi kommer til enighet i de sentrale forhandlingene planlegges det for å gjennomføres lokale lønnsforhandlinger mellom Ekofisk-Komiteen og ConocoPhillips 11. juni og 12. juni.

 

NB: Minner om medlemsmøte for alle medlemmer tilknyttet Ekofisk-Komiteen Nepco (individuelt avlønnede offshore) søndag 5.5 kl. 20:00 – 21:30 – møterom 1 & 2 på EKOL. Møtet foregår også på Teams for de som er lokalisert på andre installasjoner eller er hjemme på fri. Ta kontakt med  Knut Olai Slettebø Knut.O.Sletteboe@conocophillips.com om du ikke har fått innkalling.

Siste saker