desember 20, 2013

Tredje ukens vinnere av julekalenderen

Her er vinnerene etter den tredje uken med årets julekalender. En liten overraskelse er på vei i posten. Når alle lukene er åpnet vil det bli foretatt en trekning av årets hovedpremie, som er en iPad Air, blant deltakerne som har svart mest rett.

13. desember
Henrik Bang hadde rett svar på at Asbjørn Ekse er den eldste i Ekofisk-Komiteen sitt styre. Henrik er elektriker på Eldfisk Bravo.

14. desember
Sigurd Klykken visste at Egil Berle var den første lederen i Ekofisk-Komiteen. Sigurd er prosess teknikker på Eldfisk Kompleks.

15. desember
Trond Sverre Mål hadde fått med seg at kapittel 4 i operatøravtalen omhandler lønnsinnplassering. Trond Sverre er mekaniker på Ekofisk Kompleks.

16. desember
Kent Andre Veland visste at det var i 2012 Negotiaklubben i ConocoPhillips meldte seg kollektivt inn i Ekofisk-Komiteen. Kent Andre ESD tekniker på Eldfisk kompleks.

17. desember
Erling Elsebutangen visste at det var i 2006 NOPEF og Norsk kjemisk forbund fusjonerte til IndustriEnergi. Erling er opprinnelig prosess tekniker men har dei siste årene vært ansattrepresentant i prosjekt.

18. desember
Rune Haveland hadde fått med seg at Høyre har hatt 4 statsministere siden 1945. Rune er M-O Koordinator på Tor.

19. desember
Terje Bøe Larsen viste at det er i 2014 Ekofisk-Komiteen har 40-års jubileum. Terje er sikkerhetsrådrgiver på Ekofisk Kompleks.

Siste saker