desember 6, 2013

Ukens vinnere av julekalenderen

Her er vinnerene etter den første uken med årets julekalender. En liten overraskelse er på vei i posten. Når alle lukene er åpnet vil det bli foretatt en trekning av årets hovedpremie, som er en iPad Air, blant deltakerne som har svart mest rett.

1. desember
Morten Duesund hadde fått med seg at Egil testet positivt på tilfeldig rusmiddeltest etter å ha drukket en kopp kaffe. Morten er tillitsvalgt, verneombud og automatiker på Eldfisk kompleks.

2. desember
Svein Olaf Hansen visste at Inge Harald Seljestad er tillitsvalgt på Tor. Svein Olaf er elektriker på Ekofisk kompleks.

3. desember
Haakon Berthelsen hadde fått med seg at det bare tok ca. 1,5 måned fra Ekofisk-Komiteen klagde MetaSight inn til Datatilsynet til bedriften valgte å stoppe programmet.Haakon er NDT-tekniker på Ekofisk.

4. desember
Nils Olav Hansen visste at det var Geir Heddeland som var leder av Ekofisk-Komiteen i 2004, etter at Geir og Harald Sjonfjell byttet roller i slutten av 2003.Nils Olav er kranfører i Ekofisk Zulu prosjektet.

5. desember
Kent Andre Veland hadde fått med seg at møte hos Petroleumstilsynet angåend tilfeldig rusmiddeltesting foregikk på en fredag.Kent Andrè er ESD-tekniker på Eldfisk kompleks.

Siste saker